Összefogás a minőségi fitneszedző képzésért és a fitnesz szektorért!

Azt hiszem, most meg fogtok lepődni, az alábbi logók együttállásán!
Amit nem zilált szét a pandémia és a vállalkozások életét nehezítő általános kihívások a fitnesz szektorban, megteszik a hiányos gyakorlati tudású edzőket kitermelő online vállalkozások.

Született egy deklaráció, ami még csak a kezdet, elindítottunk minisztériumi illetékesekkel egyeztetve jogszabályi szigorítást, vizsgaszigorítást, szélesebb platformon pedig összefogást a szektor képviselőivel!

Történelmi pillanat, hogy a 3 legismertebb és legrégebben alapított fitnesz iskola vezetővel megfogalmaztuk ezt a kiáltványt és a cselekvési tervet, hiszen közösek az érdekeink, minőségi edzőképzést és ezzel fejlődő fitnesz szektort akarunk működtetni továbbra is.

Az edző szakma interperszonális kapcsolatokon nyugvó, emberközpontú, nagy gyakorlati szaktudást igénylő hivatás, nem engedjük, hogy kicsinyes céges üzleti érdekek, vagy kiskapu kereső gyorsan és olcsón "papírt" szerezni kívánó egyének, konzerv videók formájában elérhető tanulmányaikra alapozva rombolják felkészületlen kontár munkájukkal a fitnesz szektor prevenciós és egészségfejlesztő értékeit, nívótlan szintre silányítva azt, veszélybe sodorva a fitnesz termekbe járó kliensek, vendégek egészségét, testi épségét!
Tags